Grupo Edebé
Home / Publicaciones Generales / Català - Edebé

Literatura

Carta del Papa Francesc: Ecologia integral

 

Autor/a: Francesc Riu Rovira de Villar

ISBN: 978-84-683-1803-5

Nre. de pàgines: 184

Mida real: 19 x 25,5 cm. Rústica

PVP: 17,50 €

Col·lecció Biblioteca religiosa

Carta del Papa Francesc: Ecologia integral

Descripció:

«Faig una invitació urgent a un nou diàleg sobre la manera com estem construint el futur del planeta. Cal que ens trobem i ens sentim tots units, perquè el desafiament ambiental que vivim, i les seves arrels humanes, ens concerneixen i ens afecten, a tots. El moviment ecològic mundial ja ha recorregut un llarg i ric camí, i ha generat nombroses associacions que han ajudat a desvetllar la nostra consciència davant aquest desafiament. Lamentablement, molts esforços per buscar solucions concretes a la crisi ambiental han estat ineficaços no sols pel rebuig dels poderosos, sinó també per la falta d'interès dels altres. 
Les actituds que obstrueixen els camins de solució, fins i tot entre els creients, van de la negació del problema a la indiferència, de la resignació còmoda a la confiança cega en les solucions tècniques. 
Tots podem col•laborar com a instruments de Déu per a la cura de la creació, cadascú des de la seva cultura, la seva experiència, les seves iniciatives i les seves capacitats».

Descarregar capítol

Comparteix:


Cercador


Altres títols de la col·lecció Biblioteca religiosa

La Bíblia

Crist és viu