Grupo Edebé
Home / Publicaciones Generales / Català - Edebé

Literatura

Exhortació del PAPA FRANCESC: L’ALEGRIA DE L’AMOR

 

Autor/a: Francesc Riu Rovira de Villar

ISBN: 978-84-683-3311-3

Nre. de pàgines: 288

Mida real: 19 x 20,5 cm. Rústica

PVP: 14,90 €

Col·lecció Nous entorns

Exhortació del PAPA FRANCESC: L’ALEGRIA DE L’AMOR

Descripció:

L’Exhortació apostòlica Amoris Laetitia (L’alegria de l’amor) és el resultat de les reflexions realitzades en l’Església des que s’anuncià la convocatòria de la III Assemblea Extraordinària del Sínode dels Bisbes sobre el Matrimoni i la Família que es va realitzar en el mes d’octubre de l’any 2014, i de la XVI Assemblea General Ordinària del Sínode dels Bisbes sobre el mateix tema celebrada en el mes d’octubre de 2015. I tot això, en el marc de l’aplicació dels principis i criteris exposats en l’Exhortació apostòlica Evangelii Gaudium (L’alegria de l’Evangeli).

Aquesta publicació està dividida en tres parts, per tal de facilitar-ne la lectura i l’anàlisi del contingut de l’Exhortació:
           ― La primera part conté una breu Introducció i els capítols 1 i 2: la inspiració bíblica del conjunt de l’Exhortació, i la realitat i els desafiaments de la família en el món d’avui; amb alguns comentaris i propostes de debat, amb un breu glossari.
           ― La segona part conté els capítols 3, 4 i 5: els ensenyaments de l’Església catòlica sobre el matrimoni i la família, i els dos capítols centrals dedicats a l’amor, en particular a l’amor compartit pels esposos en la família; amb alguns comentaris i el glossari.
           ― La tercera part conté els capítols 6, 7, 8 i 9: unes noves perspectives pastorals, el desafiament de l’educació dels fills, els criteris amb els quals caldrà afrontar les situacions especials en què es troben algunes famílies i, finalment, una reflexió sobre l’espiritualitat familiar; amb els comentaris corresponents i el glossari.

Comparteix:


Cercador


Altres títols de la col·lecció Nous entorns

Ciutadans competents

Nova evangelització en les escoles cristianes